Slider afbeelding

Zorg voor een mooi afscheid

Op basis van de persoonlijke situatie of van het budget kan gekozen worden voor een uitvaart zonder aanwezigen. Dit wordt wel een ‘budget-uitvaart’ genoemd, maar ik noem het liever ‘een uitvaart met een beperkt budget’. Een crematie met een beperkt budget kan uitkomst bieden om de overledene een respectvolle en mooie uitvaart te geven in geval er (eerst) minder geld te besteden is. Naderhand kan aansluitend een Herdenken-aan-zee arrangement worden georganiseerd. Daar werk ik graag aan mee.

Direct contact

Is iemand in je omgeving overleden, wil je informatie of uitvaartwensen bespreken? Je kan direct contact opnemen. Ik ben dag en nacht bereikbaar, 7 dagen per week.

 • De laatste verzorging van de overleden persoon op adres van overlijden in Zeeland en eventueel met aanwezigheid van familie (waar mogelijk) 
 • Kistlegging in eenvoudige uitvaartkist met strakke ongebleekte binnenbekleding van katoen
 • Ter plekke afscheid nemen en uitgeleide doen
 • Opbaren op maat te bespreken
 • Persoonlijk bespreken van (telefonisch na overleg), ondersteuning bij en vormgeven van de uitvaart
 • Uitvoeren van de benodigde administratie waaronder aangifte van overlijden 
 • Afgeven van uittreksel uit de akte van overlijden
 • Een kleine bloemengroet op de dag van de uitvaart (tegen meerkosten is breder aanbod mogelijk)
 • Rouwvervoer voor opbaring en op dag van de uitvaart met eigen rouwauto 
 • Een stille respectvolle crematie in een door Uitvaartzorg de Schelde te bepalen crematorium zonder aanwezigheid van nabestaanden
 • Nazorg en praktische gids ‘Zorgen-Erna’ met tal van informatie over administratie, nalatenschap, verwijzingen naar instanties, enzovoort
 • Een maand na de uitvaart maken wij een afspraak om de ashouder te overhandigen

Meerkosten door bijvoorbeeld overlijden in een ziekenhuis en/of overbrengen van buiten de provincie zijn vooraf bekend; transparant zonder verrassingen

Vaste prijs € 1.975,-

Een aanvulling zoals omschreven bij het arrangement ‘Herdenken-aan-zee’, kan georganiseerd worden. Vanuit huis of vanuit een nader te kiezen locatie.

Het regelen van een uitvaart verloopt rustiger als voldaan kan worden aan de wensen van de overleden persoon. Organiseer zelf je uitvaart, dat helpt en steunt. Laat je partner, familie, gezin niet met vragen achter. Ik ontmoet je graag om samen een vrijblijvend gesprek aan te gaan. Ik denk met je mee en kijk ook verder, zodat jij en ook je nabestaanden ontzorgd zijn en verder kunnen. Zorg voor een mooi afscheid is daarmee niet alleen mijn passie, maar ook een oproep aan mensen: maak je uitvaartwensen tijdig bespreekbaar!

“Mensen zijn wel in verwachting van leven en voor de geboorte wordt daar van alles voor gedaan en besproken… hoezo dan niet voor overlijden?”

Uitvaartzorg de Schelde hecht volledige waarde aan signalen van klanten. Hiernaast vind je signalen van opdrachtgevers en families die werden bijgestaan. Deze recensies geven een beeld van mijn toewijding aan het leveren van persoonlijke en respectvolle uitvaarten.

Met deze organisaties, leveranciers en gemeentes is binnen en buiten Zeeland al jarenlang een uitstekende en prettige samenwerking. Samen zorgen voor een mooi afscheid!

Wist je overigens, dat ongeacht of en waar er een verzekering is, je bij Uitvaartzorg de Schelde terecht kunt? Polissen van Yarden, Dela en Monuta kunnen ook als basis voor dienstverlening worden gebruikt. Je hebt en had altijd al vrije keuze voor de uitvaartonderneming.