Slider afbeelding

Zorg voor een mooi afscheid

Uitvaartzorg de Schelde streeft ernaar om klanten op een transparante en respectvolle manier van dienst te zijn. Het regelen van een uitvaart kan een gevoelige en soms overweldigende ervaring zijn. Om ervoor te zorgen dat je duidelijkheid krijgt over de dienstverlening, waar ik me aan te houden heb en dus verwacht mag worden, zijn algemene voorwaarden opgesteld.

Klik op de onderstaande link om deze algemene voorwaarden te downloaden en neem bij vragen gerust contact op.

Arjen van de Hee, gediplomeerd uitvaartverzorger

06-42179417

2, Algemene voorwaarden, Uitvaartzorg de Schelde, versie 10, december 2023

 

Direct contact

Is iemand in je omgeving overleden, wil je informatie of uitvaartwensen bespreken? Je kan direct contact opnemen. Ik ben dag en nacht bereikbaar, 7 dagen per week.

Uitvaartzorg de Schelde hecht volledige waarde aan signalen van klanten. Hiernaast vind je signalen van opdrachtgevers en families die werden bijgestaan. Deze recensies geven een beeld van mijn toewijding aan het leveren van persoonlijke en respectvolle uitvaarten.

Met deze organisaties, leveranciers en gemeentes is binnen en buiten Zeeland al jarenlang een uitstekende en prettige samenwerking. Samen zorgen voor een mooi afscheid!

Wist je overigens, dat ongeacht of en waar er een verzekering is, je bij Uitvaartzorg de Schelde terecht kunt? Polissen van Yarden, Dela en Monuta kunnen ook als basis voor dienstverlening worden gebruikt. Je hebt en had altijd al vrije keuze voor de uitvaartonderneming.