Slider afbeelding

Zorg voor een mooi afscheid

Je kan me vrijblijvend benaderen voor uitvaartwensen doornemen, uitvaartzorg organiseren en begeleiden. Ook als het gaat om uitvaartwensen bespreken rondom het afscheid, de mogelijkheden, offerte, of als er misschien juist nog twijfel is. Iedereen is welkom contact op te nemen voor mijn dienstverlening, 7 dagen per week, dag en nacht te bereiken. Onder het primaire werkgebied van Uitvaartzorg de Schelde vallen: Goes, Zierikzee, Middelburg, Vlissingen, Terneuzen en omliggende gebieden. Ook inzetbaar buiten de provincie Zeeland.

Neem gerust contact op met Arjen van de Hee, gediplomeerd uitvaartverzorger.

  Naam *

  Adres

  Postcode

  Plaats

  E-mailadres *

  Telefoonnummer*

  Onderwerp *

  Vragen / Opmerkingen

  Hulp nodig?

  Heb je vragen of wil je gebruiken maken van mijn dienstverlening? Neem contact op middels de onderstaande gegevens of via het formulier.

  Het regelen van een uitvaart verloopt rustiger als voldaan kan worden aan de wensen van de overleden persoon. Organiseer zelf je uitvaart, dat helpt en steunt. Laat je partner, familie, gezin niet met vragen achter. Ik ontmoet je graag om samen een vrijblijvend gesprek aan te gaan. Ik denk met je mee en kijk ook verder, zodat jij en ook je nabestaanden ontzorgd zijn en verder kunnen. Zorg voor een mooi afscheid is daarmee niet alleen mijn passie, maar ook een oproep aan mensen: maak je uitvaartwensen tijdig bespreekbaar!

  “Mensen zijn wel in verwachting van leven en voor de geboorte wordt daar van alles voor gedaan en besproken… hoezo dan niet voor overlijden?”

  Uitvaartzorg de Schelde hecht volledige waarde aan signalen van klanten. Hiernaast vind je signalen van opdrachtgevers en families die werden bijgestaan. Deze recensies geven een beeld van mijn toewijding aan het leveren van persoonlijke en respectvolle uitvaarten.

  Met deze organisaties, leveranciers en gemeentes is binnen en buiten Zeeland al jarenlang een uitstekende en prettige samenwerking. Samen zorgen voor een mooi afscheid!

  Wist je overigens, dat ongeacht of en waar er een verzekering is, je bij Uitvaartzorg de Schelde terecht kunt? Polissen van Yarden, Dela en Monuta kunnen ook als basis voor dienstverlening worden gebruikt. Je hebt en had altijd al vrije keuze voor de uitvaartonderneming.