Slider afbeelding

Zorg voor een mooi afscheid

Uitvaartzorg de Schelde wil verschil maken door te luisteren en te inspireren. Soms door een zakelijke opstelling, omdat er ook zaken geregeld moeten worden. Dan is mijn rol groter. Meerdere contactmomenten zijn nodig, een uitvaart ontwikkelt zich! Op de dag van de uitvaart vallen de puzzelstukjes in elkaar en ben ik meer op de achtergrond. Daarbij pas ik me aan zonder mezelf te verliezen. Een uitvaart met respect hoeft niet perse plechtig en afstandelijk te zijn. De basis is empathie en passende betrokkenheid. Dit doe ik op persoonlijke wijze, vanuit interesse, toewijding en altijd met een klein beetje humor, met zorg en rust. Vervuld van liefde voor mensen. Pure dienstverlening aan mensen, vraagt om continue ontwikkeling. Rustig en soms speels ben ik een gids bij datgene wat zich voordoet: het ontmoeten van het sterven, de dood, het ingrijpende verlies en intense verdriet.

Direct contact

Is iemand in je omgeving overleden, wil je informatie of uitvaartwensen bespreken? Je kan direct contact opnemen. Ik ben dag en nacht bereikbaar, 7 dagen per week.

Uitvaartzorg de Schelde wil zorgen voor een mooi afscheid door een uitvaart op maat voor mensen binnen Zeeland of daarbuiten. Ongeacht afkomst, levensvisie, geloof of budget sta ik mensen bij. Puur, omdat iedereen uniek is, mag de uitvaart ook zo zijn. Afscheid nemen op jouw eigen manier en in jouw eigen tempo. Ik kijk niet op de klok, maar naar jouw wensen. Creatief wordt meegedacht om wensen praktisch te vertalen en zo vorm te geven aan een persoonlijk afscheid. Je verdient die aandacht en die geef ik graag. Niet alleen aan de overledene, maar ook aan de nabestaanden. Nazorg is meer dan vragen “hoe het gaat”.

Vormgeven aan een afscheid betekent stilstaan bij het leven van de overleden persoon. Hoe wil je/willen jullie terugkijken op de uitvaart? Een goed afscheid helpt je verder waardoor aan het zwarte randje van de rouw enige kleur wordt gegeven. Dit speelt voor nabestaanden na een overlijden, maar ook als terminaal zieke medemens en als je dat intens meebeleeft. Daarom bied ik coachende aandacht bij zowel stervensbegeleiding, de uitvaart en nazorg.

Met Goes als vertrekpunt werk ik als uitvaartondernemer graag samen in de zorg voor een mooi afscheid. Het werkgebied is Goes, Zierikzee, Terneuzen, Vlissingen, Middelburg en omliggende gebieden. In Zeeland ligt de focus, maar ook werkt Uitvaartzorg de Schelde buiten de provincie.

Als lokale uitvaartondernemer en inwoner ben ik bekend met de regio en op de hoogte van regionale gebruiken. Door jarenlang samenwerken in de regio is er grote bekendheid met passende locaties. Zowel met kerken als met uitvaartcentra. Zeker ook met crematorium Middelburg, crematorium Terneuzen, crematorium Goes, Zoomstede in Bergen op Zoom, Zegestede in Roosendaal, en verder crematoria in Breda, Rotterdam, Oosterhout, Schiedam en Den Haag alsmede met aula’s op de diverse begraafplaatsen in heel Zeeland. Mooie locaties om waardevolle herinneringen te maken aan de uitvaart.

Met onderstaande organisaties is lokaal, binnen en buiten Zeeland een uitstekende en prettige samenwerking. Hierdoor wordt gezorgd dat je je zo comfortabel mogelijk weet als het gaat om de locatie voor een herdenking, samenzijn en condoleance. Ook voor bloemverzorging, aankleding van een locatie en vormgeving van een grafmonument of asbestemming.

“Zo intens mooi met gezin en vrienden te zien hoe mama en pappa hun as in de bio oplosbare-urnen in de Oosterschelde opging. Met uitzicht op hun beider ‘geboorte-eiland’ zoals Pa altijd trots vertelde. Dank je wel!”

Zonder voorbehoud en uitsluiting van wie dan ook, ben ik sinds 1991 als dienstverlener vanuit mijn passie voor mensen aan het werk. Er mogen zijn voor mensen is meer dan geweldig. Mijn loopbaan begon in de bouw als timmerman, vervolgens werkte ik als verkoopmedewerker in een winkel. Ik wilde een werkomgeving waar ik meer voor mensen kon betekenen en de zorg kwam op mijn pad. Eerst in zorginstellingen, vervolgens commercieel als coach en trajectbegeleider. Dienstverlening blijkt goed bij mij te passen. Uitvaartzorg de Schelde is bewust geen groot zakelijk bedrijf, maar ik organiseer en begeleid persoonlijk de uitvaarten waar klanten mij dat toevertrouwen.

Jezelf zijn, is goed. Mijn leven heeft me van alles gebracht: langs geluk, frustraties, hoop, dankbaarheid, tegenslag en zo nog meer kwam van alles voorbij. Vele ontmoetingen en leven met mijn positieve en minder positieve eigenschappen. Het geheel heeft me gebracht waar ik nu ben: een tevreden en evenwichtig mens dat elke dag nog leert.

Uitvaartzorg de Schelde hecht volledige waarde aan signalen van klanten. Hiernaast vind je signalen van opdrachtgevers en families die werden bijgestaan. Deze recensies geven een beeld van mijn toewijding aan het leveren van persoonlijke en respectvolle uitvaarten.

Met deze organisaties, leveranciers en gemeentes is binnen en buiten Zeeland al jarenlang een uitstekende en prettige samenwerking. Samen zorgen voor een mooi afscheid!

Wist je overigens, dat ongeacht of en waar er een verzekering is, je bij Uitvaartzorg de Schelde terecht kunt? Polissen van Yarden, Dela en Monuta kunnen ook als basis voor dienstverlening worden gebruikt. Je hebt en had altijd al vrije keuze voor de uitvaartonderneming.