Slider afbeelding

Zorg voor een mooi afscheid

Bij Uitvaartzorg de Schelde staan we klaar om je te ondersteunen met toegewijde verzorging van de uitvaart in Zierikzee. Het verlies van een dierbare is ingrijpend. Wij bieden de nodige ondersteuning en respect tijdens deze moeilijke periode. Elk afscheid in Zierikzee en op Schouwen-Duiveland wordt afgestemd op persoonlijke voorkeuren, of je nu kiest voor een begrafenis of een crematie.

De benadering is persoonlijk en betrokken, volledig gericht op zorg voor een mooi afscheid. Ik sta niet alleen klaar om praktische zaken rondom de uitvaart te organiseren, maar ook als een steunpunt voor advies en een luisterend oor. Als je kiest voor een traditionele begrafenis in Zierikzee, of een herdenking of afscheid met aansluitend de crematie in bijvoorbeeld Goes. Ons doel is om een afscheidsceremonie te verzorgen die eer betoont aan de overledene en troost biedt aan de nabestaanden. Veel geboren Rotterdammers kiezen ook voor het crematorium Lombardijen. Aan die wens wordt dan uiteraard voldaan.

Wij bieden door samenwerking maatwerk in onze dienstverlening. Dat start bij een gesprek over de uitvaart, ook voorafgaand het overlijden. Alle tijd wordt geboden om jouw voorkeuren en die van de overledene zorgvuldig te bespreken, zodat we elk aspect van de uitvaart tot in de puntjes kunnen regelen. Zo kun jij je volledig richten op het afscheid. Ook als je niet verzekerd bent of elders een uitvaartverzekering hebt.

Direct contact

Is iemand in je omgeving overleden, wil je informatie of uitvaartwensen bespreken? Je kan direct contact opnemen. Ik ben dag en nacht bereikbaar, 7 dagen per week.

Tijdens onze uitvaartbegeleiding in Zierikzee creëren we een omgeving waarin warmte en respect samenkomen. Elk detail wordt zorgvuldig overwogen om een sfeer van rust en troost te bieden. Als we gebruik maken van een uitvaartcentrum in Zierikzee, dan richten we deze in om zowel intieme als grotere bijeenkomsten mogelijk te maken, waarbij je in alle rust kunt samenzijn met familie en vrienden.

In Zierikzee zijn prachtige uitvaartlocaties waar een afscheid kan worden vorm gegeven. Vanuit een uitvaartcentrum, maar ook vanuit de prachtige Nieuwe kerk om van daaruit naar de begraafplaats in Zierikzee te gaan. Wat dacht je bijvoorbeeld van het alternatief om de uitvaart te regelen bij een of een Grand Café nabij de haven?

Als jouw dienstverlener neem ik alle organisatorische zorgen van de uitvaart uit handen. Vanaf de ontvangst van gasten tot de uitvoering van het afscheid en samenzijn. Mijn zorg is erop gericht, dat alles aansluit bij jouw wensen en die van de overleden persoon.

We werken nauw samen met de lokale begraafplaatsen in Zierikzee en omgeving om een waardige laatste rustplaats te verzekeren. Als jouw begrafenisondernemer in Zierikzee bied ik ondersteuning en leid ik je door dit hele proces. Onze expertise en lokale verbindingen zorgen ervoor dat elke begrafenis respectvol en zorgvuldig wordt uitgevoerd.

We adviseren je graag over de keuze van een passend kerkhof in Zierikzee, rekening houdend met persoonlijke voorkeuren en budget. Met professionaliteit en empathie ondersteun ik je bij elke stap van het afscheidsproces.

Op een respectvolle en zorgvuldige manier wordt samengewerkt met crematoria in de omgeving zoals bijvoorbeeld Goes en Rotterdam Lombardije om een respectvolle en zorgvuldige dienstverlening te waarborgen. Ik begeleid je persoonlijk bij het plannen van het afscheid en samenzijn bij de crematieplechtigheid, inclusief bijvoorbeeld de keuze’s van muziek en foto/video, sprekers, en de uiteindelijke bestemming van de as. Actuele kennis van lokale mogelijkheden en 30 jaar werkervaring zorg- en dienstverlening helpen om je de beste opties voor te stellen.

Bij Uitvaartzorg de Schelde wordt complete en zorgzame uitvaartverzorging geboden, waarbij elk aspect van het afscheid met grote aandacht wordt behandeld. Vanaf het eerste gesprek waarin wensen worden doorgenomen, het regelen en uitvoeren van de uitvaart tot en met de nazorg voor de nabestaanden, sta ik voor je klaar om ondersteuning te bieden in deze zware tijden.

De uitvaartdiensten zijn afgestemd op jouw unieke behoeften. Hoe je het beste kan worden ondersteund bij de organisatie van een waardig en respectvol afscheid in Zierikzee, dat bespreek ik stapsgewijs. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek, prijsopgaaf en/of gesprek over uitvaartwensen.

Uitvaartzorg de Schelde hecht volledige waarde aan signalen van klanten. Hiernaast vind je signalen van opdrachtgevers en families die werden bijgestaan. Deze recensies geven een beeld van mijn toewijding aan het leveren van persoonlijke en respectvolle uitvaarten.

Met deze organisaties, leveranciers en gemeentes is binnen en buiten Zeeland al jarenlang een uitstekende en prettige samenwerking. Samen zorgen voor een mooi afscheid!

Wist je overigens, dat ongeacht of en waar er een verzekering is, je bij Uitvaartzorg de Schelde terecht kunt? Polissen van Yarden, Dela en Monuta kunnen ook als basis voor dienstverlening worden gebruikt. Je hebt en had altijd al vrije keuze voor de uitvaartonderneming.